Marleen Rupert Haarmode

Behandelingen

Behandelingen

Advies voor een coupe die past bij jouw uitstraling

Je bent toe aan een nieuwe coupe maar weet niet precies wat? Of je staat misschien wel voor een bijzondere gebeurtenis waarbij je net even wat anders wilt met je haar. Ik denk graag met je mee. Samen met jou kom ik altijd tot een passend advies. Daarbij vind ik het belangrijk dat het past bij jou als persoon. Jouw kapsel moet passen bij jouw persoonlijkheid.

Een knipbeurt voor het gehele gezin

Mijn salon is voor jong en oud. Ongeacht je leeftijd, iedereen verdient dezelfde aandacht en kwaliteit. Om jou optimaal van dienst te zijn, blijf ik altijd up-to-date in mijn vakgebied. Zo volg ik regelmatig cursussen en product traingen. Daardoor kan ik jou adviseren over trends en haarmode van nu.

Moderne kleurringen

Je haar kleuren geeft soms net dat beetje extra. Highlights voor een zomerse look, of juist een warme tint voor de koude winterdagen. Als dekking voor grijze haren of omdat je wel eens wat anders wilt en het jezelf gewoon gunt. Je kunt bij mij terecht voor alle moderne kleurringen. Ik werk daarvoor met de beste producten en merken. Daarnaast volg ik regelmatig producttrainingen zodat ik op de hoogte blijf van de laatste trends en technieken.

haar kleuren

De beste merken en producten

Jouw haar verdient de beste verzorging. Het gebruik van de juiste en kwalitatief hoogwaardige producten speelt daarbij een grote rol. Binnen mijn salon werk ik daarom uitsluitend met de kwalitatief goede producten van Keune en Goldwell. Verzorgende producten voor jouw haar, ook voor thuisgebruik. In mijn salon geef ik je graag een passend advies voor thuisgebruik.

Toe aan een nieuwe look?

Bij Marleen Rupert Haarmode ben je aan het juiste adres! 

Bruidsarrangementen

Jouw trouwdag is een bijzondere gebeurtenis. Volgens velen zelfs de mooiste dag uit je leven. Soms voorafgegaan door maanden van voorbereiding. Op zoek naar de ideale locatie. Ringen uitzoeken. Het vinden van jouw droomjurk. Je wilt dat alles klopt op jouw trouwdag. Zo ook jouw haar. Als kapper heb ik geen invloed op het verloop van de dag, maar ik garandeer je wel dat je haar de hele dag goed zit! In overleg is alles mogelijk. We bespreken ruim voor de trouwdag jouw wensen. In overleg is alles mogelijk, ook het kappen aan huis.

Bruidsarrangementen Marleen Rupert

Haarwensen Salon

Al jaren draag ik de stichting Haarwensen een warm hart toe. De stichting haarwensen schenkt haarwerken aan kinderen die kaal zijn door een medische achtergrond. Daarvoor zamelen ze écht haar in, om daar vervolgens een pruik van te maken. Wil jij jouw haar doneren aan de stichting haarwensen? Dan kun je daarvoor bij mij in de salon terecht. Bovendien knip ik jou dan gratis!

Stichting Haarwensen