Marleen Rupert Haarmode

Over Marleen Rupert

Over Marleen Rupert

Als kind was ik al vele uren te vinden in de kapsalon van mijn ouders. Niet zo verwonderlijk dat ik uiteindelijk zelf ook in het kappersvak terecht ben gekomen. De gezelligheid in de salon, de ontspanning die je kunt bieden, voor velen is het bezoek aan de kapper daarom een uitje. Juist die sociale kant spreekt mij aan in mijn vak. Mensen blij maken is mijn doel.

Veel aandacht voor de klant

Knippen is écht mensenwerk. Jouw bezoek aan mijn salon moet ook ontspannend zijn. Aandacht is daarbij voor mij een belangrijke voorwaarde. Door goede communicatie kom ik graag samen met jou tot een passend advies. Dat gaat prima samen met een kopje koffie met wat lekkers.

Jarenlange ervaring en kwaliteit voorop

Na ruim 13 jaar ervaring in de salon van mijn ouders, was het in 2016 tijd voor mijn eigen salon. Een eigen, kleinschalige kapsalon met veel aandacht voor de klant. Behalve de kwaliteit in het persoonlijk contact, staat ook de kwaliteit van het werk en de producten die ik lever voorop.

Bijblijven in mijn vak

Meerdere keren per jaar volg ik cursussen en trends op het gebied van de haarmodelijn. Zo blijf ik bij in mijn vak en goed op de hoogte van de laatste haarmode.

Van Docent naar branche assessor

Vrijwel direct na het afronden van mijn kappersopleiding, heb ik ook de opleiding tot docent gevolgd. In de jaren daarna ben ik actief geweest als docent aan de kappersopleiding van het ROC van Twente. Inmiddels heb ik mijn functie als docent verruild voor die van branche assessor bij de kappersopleiding. Die rol is beter te combineren met mijn eigen salon.

Als branche assessor ben ik vanuit de praktijk, nauw betrokken bij het opleiden van nieuwe kappers. Voor mij een mooie manier om bij te blijven in mijn vak. Bovendien vind ik het erg leuk om zo toch weer eens een dag voor de klas te staan.

Toe aan een nieuwe look?

Bij Marleen Rupert Haarmode ben je aan het juiste adres!